Hero billede

Modeller

MLT

Derudover har vi serien MLT, som har mange samme egenskaber som MT-serien. Dog har de kun en løftehøjde på op til 10 meter. I modsætning til MT-serien er MLT udviklet til landbrug, industri, genbrugsindustrien, håndtering af materiel og lignende. Her er fokusområdet blevet lagt på en høj komfort, masser af trækkraft, en høj ydeevne samt manøvrering. Hvis du ønsker ekstraudstyr kan du købe en højtryks-kabine, spande, redskaber til håndtering af korn og halm, central smøring m.m.

MRT

MRT-seriens karakteristika er, at de kan lidt af det samme som MLT’erne og MT’erne, men har en løftehøjde på op til 32 meter. De er udviklet til bygge- og udlejningsbranchen samt bestemte industrier, hvor det er vigtigt at have en god rækkevidde, løftehøjde og lave omkostninger. Ligesom ved MT-serien er det muligt at tilkøbe en fjernbetjening af mærket Hetronic ved visse modeller og få samme ekstraudstyr.

MHT

MHT er en serie af terrængående teleskoplæssere, som er firehjulstrukne og kan styres på alle hjul. MHT teleskoplæssere har en løftehøjde på op til 14 meter. De er udviklet til industri, minedrift, vindmølleindustri og militæret. MHT-serien er særligt velegnet til høj løftekapacitet, overvågning af last, god komfort og tung last. Du kan tilkøbe en Hetronic fjernbetjening ved bestemte modeller og mandskabskurven. Derudover kan du tilkøbe skovle, kranarme, mandskabskurve, gafler til containerhåndtering samt meget andet. 

MT

Først og fremmest har vi MT, som er en serie af firehjulstrukne teleskoplæssere. MT-serien har en styring på fire hjul og en løftehøjde på op til 18 meter. De er primært bygget til bygge- og udlejningsbranchen. Du kan købe en betjening fra mærket Hetronic, som typisk er monteret ved klargøring af nye maskiner. På modeller, som mangler disse, kan vi af og til eftermontere dem. Hetronic har vi også en stor viden om. Du kan desuden tilkøbe kranarme, skovle, fejekoste og mandskabskurve.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at AJKOM må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter