Hero billede

Service og reparation

Service

Ajkom har montørbiler som dækker hele Danmark. Vi kommer til maskinen og laver hvad der ønskes. Vi servicerer maskinen på stedet og medbringer reservedele som skal bruges. Vi udfører service på Magni, Manitou, entreprenørmaskiner og lifte. 


Årseftersyn

Vi udfører årseftersyn på Magni, Manitou, entreprenørmaskiner og lifte. Vi godkender enheden i Liftkontrol eller Maskinkontrol. Vi udfører årseftersynet på stedet med alt hvad dette indebærer.


Spidskompetence

Vi har netop vores spidskompetence inden for Magni og Manitou produkter og kan hjælpe, hvis du mangler service, årseftersyn eller reparation. Vi ved, at det kan være et irritationsmoment pludselig at maskinen ikke kan køre. Vi har derfor en stor interesse i at hjælpe vores kunder hurtigst muligt.


Reservedele

Ajkom lagerfører originale reservedele til Magni maskiner. Ajkom lagerfører også mange reservedele til Manitou maskiner, så du nemt kan få repareret din maskine. Vi kan garantere dig, at du vil få leveret reservedele inden for kort tid. Ikke nok med det har vi en stor viden, hvilket betyder, at vi på kort tid kan finde ud af, hvilken reservedel du mangler. 

 

Vi har endnu en gang fået guldhjelm i kontrolordningen.

Formålet med maskinkontrolordningen er at skabe bedst mulig sikkerhed når man arbejder med selvkørende entreprenørmaskiner.
Maskinkontrol giver dig højere sikkerhed, bedre kvalitet og større driftssikkerhed.

Tryk her for at se vores certifikat.

https://ajkom.dk/media/Kontrol_tjek_30-10-2023.pdf

 

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at AJKOM må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter