Manitou service og reparation

Salg og reparation

Salg og reparation af Manitou

Brugte og nye

Vi sælger både brugt og nyt

Service i top

Du er altid garanteret god service

Service

Vi har montørbiler som dækker hele Danmark. Vi kommer til maskinen og laver hvad der er ønskes. Vi servicerer maskinen på stedet og medbringer reservedele som skal bruges. Vi udfører service på Manitou, entreprenørmaskiner og lifte. 

Årseftersyn

Vi udfører årseftersyn på Manitou, entreprenørmaskiner og lifte. Vi godkender enheden i Liftgruppen eller Maskinkontrol. Vi udfører årseftersynet på stedet med alt hvad dette indebærer.

Spidskompetence

Vi har netop vores spidskompetence inden for Manitou produkter og kan hjælpe, hvis du mangler service, årseftersyn eller reparation. Vi ved, at det kan være et irritationsmoment pludselig at maskinen ikke kan køre. Vi har derfor en stor interesse i at hjælpe vores kunder hurtigst muligt.

Reservedele

Vi ligger inde med mange reservedele til Manitou maskiner, så du nemt kan få repareret din maskine. Vi kan garantere dig, at du vil få leveret reservedele inden for kort tid. Ikke nok med det har vi en stor viden, hvilket betyder, at vi på kort tid kan finde ud af, hvilken reservedel du mangler. Desuden sørger vi for, at du slipper for at skifte din gamle Manitou reservedel ud med en uægte. På den måde kan du være sikker på, at kvaliteten er i top på din Manitou teleskoplæsser - også efter at du har skiftet reservedel.

Kontakt os


AJKOM Mørke Maskiner
Mosevej 12
8544 Mørke

(+45) 21 62 68 37
mail@ajkom.dk
faktura@ajkom.dk

Vi er medlem af kontrolordningen
Tryk her for at se vores certifikat