14/03/2024

Ajkom ApS får Guldhjelmen for 4. gang i træk!

Guldhjelm i kontrolrapport
14/03/2024

Ajkom ApS får Guldhjelmen for 4. gang i træk!

Som stolt modtager af Guldhjelmen i Maskinkontrolordningen, bekræfter Ajkom ApS sin position som et af de førende værksteder i Danmark inden for maskinkontrol. Denne anerkendelse har sat AJKOM ApS på lande kortet, og det åbner dørene til en bredere kundebase og styrker vores markedsføring betydeligt.

Kvalitetsstyring og løbende opfølgning

Guldhjelmen repræsenterer ikke blot anseelse, men også vores forpligtelse til konstant at forbedre kvaliteten af vores arbejde. Vores dedikation for kvalitetsstyring er urokkeligt. Vi nyder godt af løbende opfølgning og stikprøver, der sikrer at vores arbejde altid lever op til de højeste standarder. Det bidrager til vores fortsatte succes i branchen.

Med Guldhjelmen på vores hylde har AJKOM ApS endnu en gang fastslået sit engagement i kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed. Vi ser frem til at fortsætte med at tjene vores kunders tillid og være et pålideligt valg inden for maskinkontrol.

Fagligt netværk og videndeling

Som Guldhjelm-modtager er vi en del af et fagligt netværk af værksteder og kunder i branchen. De årlige møder giver os mulighed for at udveksle erfaringer og viden, som beriger vores tekniske viden og forretningspraksis. Denne netværksdynamik styrker vores evne til at levere førsteklasses service og support til vores kunder.

Godkendt værksted

Vil du også have din lift, teleskoplæsser eller andre entreprenørmaskiner serviceret af et godkendt værksted? Tøv ikke med at kontakte AJKOM ApS på telefon 96909096 eller ser mere om service på vores hjemmeside:

Anmeldelser