You are here:

Magni TH 3.6 teleskoplæsser

Kampagnepris: 459.900 kr.

Tekniske specifikationer:

Stabilisatorer

Ingen

Løftekapacitet

3.000 kg

Kapacitet i maksimal højde

Løftehøjde

5,8 m

Rækkevidde

3,2 m

Motor

Nominel effekt

Antal gear

Hydrauliksystem

Egenvægt

Kørehastighed

35 km/t

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Magni TH 3.6 teleskoplæsser

Med en kapacitet på 3 ton og en løftehøjde på 5,8 meter kombinerer den nye TH 3.6 kompakthed med imponerende ydeevne. Som den mest kompakte teleskoplæsser i TH-serien, designet til bygge- og logistiksektoren samt landbrug, kan den løfte op til 3 ton til en højde på 5,4 meter, 2.500 kg i maksimal højde og 1.100 kg i en vandret rækkevidde på over 3 meter. Det lave design gør den ideel til trange områder, samtidig med at den har optimal frihøjde til ujævnt terræn.

Med en Deutz Stage V-motor på 55 kW (75 hk) kan TH 3.6 nå en topfart på 35 km/t. Firehjulstræk og styring med hydrostatisk transmission sikrer enestående stabilitet og manøvredygtighed med tre styremoduser: forhjulsstyring, koncentrisk styring og krabbegang.

Ved lanceringen af TH 3.6 introducerer Magni også en ny kompakt kabine, som bygger videre på tidligere modeller i TH-serien. Det nye instrumentbræt optimerer brugeroplevelsen med ergonomisk placering af de vigtigste kontroller. Kabinen har USB-porte (3.0 og type-C) til opladning af elektroniske enheder og en praktisk kopholder. Standardudstyret inkluderer et luftaffjedret sæde, justerbar ratstamme, varme og radio.

TH 3.6’s MCTS (Magni Combi Touch System) software giver fuld kontrol via en 7-tommers touchskærm med ikonbaseret navigation. Fra hovedmenuen kan operatøren få adgang til forskellige funktioner, herunder lastdiagrammer.

Til forskel fra konkurrenternes modeller, som normalt benytter belastningscellesystemer, er TH 3.6 udstyret med en avanceret tippebeskyttelsesmekanisme for maksimal ydeevne og sikkerhed. LMI (Load Moment Indicator) muliggør konstant overvågning af maskinens bevægelser for at forhindre overbelastning.

5/5 - (6 stemmer)

Den nye TH 3.6 kommer med ny kabine

TH 3.6 kommer med en nydesignet kompakt kabine med et ergonomisk instrumentbræt, USB 3.0 og c-type, luftaffjedret sæde, justerbart rat, varme, radio og sætter en ny standard for komfort og bekvemmelighed.