08/12/2023

Magni’s nye RTH 8.35 og 8.46

08/12/2023

Magni’s nye RTH 8.35 og 8.46

Udvidelse af 8-tons

RTH Magni har udvidet deres sortiment af 8-tons RTH maskiner med de nye modeller, RTH 8.35 og 8.46. Disse maskiner markerer et betydeligt skridt fremad i industrien.

Re-design Magni RTH 8.35

Den nye RTH 8.35 model byder på forbedrede lastdiagrammer og en imponerende løftekapacitet, der er øget med 2 ton. Maskinen introducerer også to muligheder for forlængelse, M1 og M2, som giver operatøren adgang til to forskellige lastdiagrammer for at maksimere ydeevnen i alle driftsforhold.

Re-design Magni RTH 8.46

RTH 8.46 modellen er resultatet af en omfattende re-design af første generations RTH 6.46 model. Med en ny bom, der er udviklet til at øge løftekapaciteten op til 8 tons, placerer denne model sig i topklassen af roterende teleskoplæssere.

Sammenligning

En sammenligning af de to modeller viser tydelige forbedringer i løftekapacitet, rækkevidde og højde i forhold til de tidligere modeller. Det sætter nye standarder for branchen og viser Magnis fortsatte engagement i at overgå industri-normerne.

Med avanceret ingeniørarbejde og innovativt design har Magni opnået en hidtil uset grad af udvikling med de 2 nye modeller. Deres pålidelighed og robusthed gør dem til ideelle entreprenørmaskiner på selv de mest krævende byggepladser, mens deres smidighed og brugervenlighed sikrer operatørerne en unik oplevelse.

Fremtidens nye standarder

RTH 8.35 og 8.46 modellerne omskriver reglerne for lastkapacitetsgrænser og garanterer enestående resultater under alle forhold. Med en kombination af førsteklasses ingeniørarbejde og kompromisløst design sætter disse maskiner nye standarder for branchen. Se lanceringens video for at få mere at vide om disse imponerende maskiner.

Link til video https://youtu.be/RG2OGznVOec

Link til maskinernes tekniske data

Magni RTH 8.35 roterende teleskoplæsser (35m) (ajkom.dk)

Magni RTH 8.46 roterende teleskoplæsser (46m) (ajkom.dk)

Anmeldelser