You are here:

Magni RTH 6.31 EC roterende teleskoplæsser

Tekniske specifikationer:

Stabilisatorer

Saks

Løftekapacitet

6.000 kg

Kapacitet i maksimal højde

Løftehøjde

30,80 m

Rækkevidde

26,90 m

Motor

Nominel effekt

Hydraulisk flow

Antal gear

Hydrauliksystem

Længde

Bredde

Frihøjde

Egenvægt

Kørehastighed

40 km/t

Rotation

360° (kontinuerligt)

Aircondition som standard

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Magni RTH 6.31 EC roterende teleskoplæsser

RTH 6.31 er en roterende teleskoplæsser, der er ideel både til byggepladser og udlejningsflåder. Kompakt og multifunktionel, den er kompatibel med et stort udvalg af tilbehør, også takket være RFID-systemet, der giver automatisk genkendelse og oprettelse af de tilsvarende belastningsdiagrammer; denne teleskoplæsser kan opfylde en bred vifte af anvendelser inden for byggeri og industri. Den er udstyret med svingbare stabilisatorer med en stor kontaktflade og et belastningsovervågningssystem for at beskytte mod risikoen for overbelastning af maskinen og tilbyder tre styremodes.

Denne version med hævbar kabine er designet til at optimere arbejdet under forhold, der kræver større synlighed og for at garantere den bedst mulige komfort ved at give operatøren en ergonomisk position, især ved håndtering af sarte laster eller brug af specialtilbehør. I disse situationer betyder større synlighed sikre, effektive bevægelser selv i de mest komplekse procedurer, såsom brug af træfældnings- og stammehåndteringsudstyr.

Den hydrauliske mobile støtte er i stand til at hæve kabinen til en højde på 1,5 meter (5 fod) og vippe den mellem 0° og +16° for optimal kontrol under forhold, hvor bevægelser skal være ekstremt præcise.

5/5 - (4 stemmer)

360° fremvisning af den nye kabine

Med vores 360° virtuelle fremvisning inviterer vi dig indenfor i kabinen på vores teleskoplæssere, hvor du kan udforske hver en detalje, som var du selv bag rattet.